Fyll ferien din med aktivitet og trening!Etter en lang vinter med rulletrening og innendørs spinning det mange syklister som drømmer om å ta turen til varmere strøk og nyte bar asfalt, fønvind i håret og sol på kroppen. Timene flyr når man sykler i sol og varme, så det kan anbefales. Om valget faller på en tur til Gran Canaria, så kan du ta kontakt med den nye klubben vår for felles sykkelturer og triathlon trening.

Sykkelturene her innebærer mye klatring og dermed helt fantastisk utsikt fra alle fjelltoppene. Med lokalt kjent guide og kunnskap om hvor de beste løypene er, kan du føle deg mer trygg. Her er et bilde fra en av fjelltoppene på nordsiden.

gc

 

Vi hadde en fantastisk tur innom blant annet San Nicolas og San mateo. 165 km og 3700 klatremeter.

syklister
Varier treningen med noen herlige løpeturer. På Gran Canaria kan du løpe både i terreng eller legge joggeturen langs kysten.  Liker du å løpe langt, kan neste års utlra løp “Trans Gran canaria” (125 km) være et motiverende mål. Årets vinner var nordmannen Didrik Hermansen.

 

Her et bilde fra utsiktspunktet “korset”.

utsikt gc

Livet ER lettere i shorts 🙂

 

Er du i rute med treningen din? Hos meg fungerer alt optimalt og jeg er veldig fornøyd med mitt nye treningsprogram fra Gudmund Snillstveit og gjengen på “Keep fit”.  Treningsprogrammet mitt er lagt opp med to litt harde uker, så en tredje uke med ekstra mye trening og deretter en litt roligere uke. Det er altså 3 uker med “load” så en uke med “unload” av treningsmengde. I tillegg har jeg to dager med mindre trening hver uke, hvor jeg bare svømmer eller tar 15 min styrke.

 

Mandag Økt 1 Styrketrening økt 1: Knebøy; 5reps x 4, vekt= 85% av maks 1rep. Ett beins markløft; 5reps x4 per fot. Hangups; 5×4. Ca 1min pause mellom reps
Økt 2
Tirsdag Økt 1 Rolig langkjør jogg med intervalløkt 2 underveis. Sone 1-2(4 i drag), totaltid mellom 75 og 120 min med oppvarming og nedjogg.
Økt 2 Svømmeøkt med trøkk, 30-45min.
Onsdag Økt 1 Sykkel styrketråkk; 5x8min med 30-45 rpm og ca 2min mellom drag. God oppvarming og rolig nedsykling etter intervall.
Økt 2
Torsdag Økt 1 Styrketrening økt 2: Knebøy; 5reps x 4, vekt= 85% av maks 1rep. Hangups; 5×4. 1min pause mellom reps. Utfall; 5 x 4 på hver fot med manualer
Økt 2 Løp intervall: Drag i over halvmaratonfart; 6 x 500 m, ca 1min mellom drag. God oppvarming og nedjogg.
Fredag Økt 1 Lang sykkeltur (180km, 3700 klatremeter)
Økt 2 gå tur som rest, evt fri:)
Lørdag Økt 1 Svømøkt med jevn god fart, 45 – 60 min.
Økt 2
Søndag Økt 1 Rolig jogg sone 1, 1-1,5 timer.
Økt 2

 

Vil du vite mer om klubben vår  “Gran Canaria cycling and triathlon club” ?  Søk på Facebook etter :

https://www.facebook.com/Gran-canaria-cycling-and-triathlon-club-1699540913624496/

Lykke til med treningen din!

 

Vennlig hilsen Alice

http://thehappytriathlete.blogg.no