Nerver og melkesyreTRENING UKE 21. Nerver og melkesyre.

Sesongen nærmer seg med stormskritt og som vanlig kommer tvilen på egen form snikende. Trener jeg nok? trener jeg bra nok? Er jeg i dårligere form enn i fjor?Har jeg høy nok kvalitet? Slike tanker kommer innimellom og jeg blir småstresset. Jeg er tro til programmet mitt og jeg vet at det funker så jeg må bare beholde roen og jobbe jevnt slik jeg pleier. Slike tanker kan gjøre meg skjerpet så lenge de ikke tar overhånd og skaper negativ energi.

Det kjipe denne uken er at svømmehallen min er stengt og vannet er fortsatt litt kaldt, men har hatt en test og fra neste uke blir det å bite tennene sammen og få et par realle svømmeøkter ute. Det er bare 2 uker til første konkurranse og da må jeg være forberedt på det våte element!

Mandag:

15 min oppvarming sone 1 etterfulgt av 5 stigningsdrag, løpedrills og 15 x 30 s trappeløp, sone 1 løp til endt økt. Totalt 1t 45 min.

30 min styrke: step up, utfall fremover, utfall bak over, hoppende utfall, tåhev og coretrening.

 

Tirsdag:

Sykkel intervall: 3×10 min i sone 3. Noe stiv i beina på 1ste draget, mulig noe kort oppvarming. Fikk mye regn på de 2 siste og ble litt kald på beina, jeg ikke hadde kledd meg for drittværet. God kontroll på puls og fart. Totalt: 1t 30 min.

 

Onsdag:

sykkel sone 1 etterfulgt av 20 min løp. Totalt 1t 50 min. Var fryktelig stiv i lårene og leggene så denne økta gjorde godt på beina. Sone 1 på sykkel og sone 2 på løp.

Sykkel: 20 min visp hjem fra jobb.

 

Torsdag:

Rolig sone 1 tur i godt selskap. Totalt 3t og 75 km. Beina var nå restituerte og kroppen kjentes bra.

 

Fredag:

Forsøk på utesvøm, ble mer bading? Skulle egentlig sykle intervall, demotivert og lat, utsatte økta.nina svømming

Første OW økt for sesongen, neglebit og brainfreeze.. bedre forsøk neste gang?

 

Lørdag:

sone 1 på rulla etterfulgt av aktiv tøying og coretrening totalt 1t 30 min.

 

Søndag:

styrketrening på overkropp 60 min

Sykkelintervaller 4×3 min i sone 4 , blytungt. ble skikkelig svimmel,men fikk i meg litt energi halvveis og det hjalp. 85 slag pulsdropp 2 min etter siste drag. fra 170 – 95.

40 min overgangsløp , gode bein på løping. Noe hakkete ble det da jeg hadde med hunden og etter noen timer inne hadde han noen naturlige stopp 😉

Totalt 3t 40t.

 

uke Totalt 14t10 min.

2 uker til første konkurranse? Selv om den kommer midt i oppkjøringen til Haugesund vil jeg allikevel få noen svar

http://klarferdigtri.blogg.no/