Ninas blogFor dere som ikke kjenner meg: Hei hei her er jeg, Nina Tveten. En jente som liker lange distanser, lav fart og store smil 🙂 Jeg er 34 år fra Hellvik i Rogaland, men er bosatt i Skien sammen med 2 barn og en kjekk mann. Jeg jobber 100% i en statlig bedrift og bedriver mye av tiden min på trening. Men som alle andre må jeg balansere slik at jeg også får tid til familie. Jeg er heldig som har en mann som også trener mot tilsvarende mål og dermed går det mye i sykkel, triathlon og annet treningsprat i huset vårt;)

Jeg har i samarbeid med arrangørene med Coastman Norway blitt enige om å dele noen av treningsukene med omverden for motivasjon og erfaringsdeling. Ukene som blir valgt ut er valgt vilkårlig og ingen uker er like. Jeg kommer til å legge ut innlegg om treningen min ca 1 g i mnd.  Jeg har trener som lager opplegg for meg, men hensyn til jobbturnus og familie må tas og dermed må jeg gjøre endringer som passer inn i livet:) Målet mitt for coastman Norway er pers på distansen og siden jeg mener at alt er mulig tenker jeg at det er helt klart mulig og hopper i havet med begge beina så får jeg heller gå på tryne med nesa først dersom hoppet ble for høyt 😉

Følg min oppkjøring til Coastman og min trening på bloggen min http://klarferdigtri.blogg.no/

Nina sykkel

 

 Fra høsten 2012 har jeg brukt trener som følger treningen min og som setter opp treningsprogram, dette har definitivt gjort hverdagen min lettere for nå kan jeg konsentrere meg om å gjennomføre hver enkelt økt best mulig i istedenfor å måtte sette opp et eget opplegg og sitte med usikkerheten om dette er nok, riktig eller effektivt nok med de timene jeg har til rådighet.

 

Nina ute

Foto: Jørgen Melau

Slik så uke 17 ut

MANDAG:

Løpetur sone 1, inkl løpedrills( stigningsdrag, kneløft, rumpespark, halvhøye kneløft, høye kneløft og spretthopp), 15 x trappeløp i trappene i den lokale hoppbakken og rolig løp hjem igjen. Totaltid: 2 timer.

Når jeg kom hjem trente jeg styrke i hagen: step-up, tåhev, planke, sideplanke og sidehev. Totalt: 31 min.

Svømming på kvelden med svømmetrener: 1500 m med fokus på teknikk.  Etter å ha lært å crawle på egenhånd har jeg endelig nå begynt med trener når det passer. Etter kun 2 økter har teknikken bedret seg. Flink trener med andre ord 😉 Totalt 55 min.

TIRSDAG:

Svømming 1 time. distance: 2000m .

Første svømmeøkt med flipturn, endelig fikk jeg meg til å ta flipturn gjennom hele økta. Tommel opp.

ONSDAG:

Løping: 20 min oppvarming etterfulgt av 10 km test, ny pers på distansen. Kontroll på puls, men noe tunge bein hele veien. Endelig føler jeg at jeg kan holde bedre fart over lang tid.

Styrke: 50 min styrke på overkropp.

TORSDAG:

Sykling: Oppvarming + 4×8 min styrketråkk i bakke. Høy sone 2 opp mot lav sone 3 i siste drag. ca 40 i frekvens. Tunge bein på oppvarming, men selve dragene gikk overraskende greit. Blytungt på vei hjem. Totaltid : 2t 10 min.

FREDAG:

Løping sone 1 i terrenget, kuppert løype hvor jeg gikk i alle motbakker. Restitusjonsøkt. totalt: 1t 21 min.

LØRDAG:

Sykkel sone 1/2 . Syklet på rulla da jeg var alene med ungene, syklet etter de hadde lagt seg. Totalt: 2t 19 min.

Som småbarnsmor må rulla tas i bruk selv om det er finvær ute, alt handler om å gjøre det beste ut av hverdagen:)

 

SØNDAG:

Sykkel sone 1. Syklet på rulla da mannen var på jobb. Tok på joggeskoene når han kom hjem fra jobb og løp 30 min offbikerun. Fine bein på løping.

 

Totaltid denne uken: 14:46.

 

Manglet en ren langtur på løp denne uken, men årsaken til det er at jeg skal løpe wings for life neste uke og dermed utgår langtur uken før løpskonkurranse.

Se mer på bloggen min