Selv den lengste reise starter med ett steg!Denne uken har vært spesielt fin, og jeg kan se tilbake på mange berikende opplevelser gjennom Tri campen til Kari “Fullfart” Lingsom. Dette er det andre året jeg deltar, og det blir ikke det siste! Gruppen består av både erfarne utøvere som har fullført Norseman o.l, og dem som ikke har holdt på så lenge. Felles for alle er ekte treningsglede og pågangsmot. En herlig gjeng og ikke minst to fantastisk inspirerende trenere: Lars Christian Vold  og Kari.

tri_camp_2015

Svømmetrening før solen har stått opp: Crawl-teknikk i 26,5 varmegrader.

 

Her demonstrerer Lars Christian en multi funksjonell øvelse for styrketrening av Core, Crawl, balanse og bevegelighet. ( øvelsen er hentet fra “getrobust.no”)

(se film i blogginnlegg http://thehappytriathlete.blogg.no/1449842607_den_lengste_reise_sta.html)

En annen gledelig hendelse er at jeg i dag mottok en spennede mail fra Ironman University med godkjenning som sertifisert Triathlon Coach. Etter flere mnd med studier og flere eksamener, så er jeg glad og stolt over tittelen og gleder meg til å dele kunnskap med andre trenings-entusiaster 🙂

 

sertifiserings_bevis_for_ironman

Det er rart å tenke på at jeg i dag som 43 åring er sprekere enn jeg var i 20 årene. I ungdomstiden var jeg veldig inaktiv, og jeg likte overhodet ikke å trene. Livsstilen min besto av usunn mat, røyking og stillesitting. Alt dette endret seg da jeg begynte på et Grete Roede kurs. Kurslederen fikk meg i gang med lange gåturer hver dag, og sunnere måltider. Jo flere kilo jeg mistet, jo lettere var det å trene. Alt dette gav mestringsfølelse og økt trivsel. Steg for steg forbedret formen og livsstilen seg, og jeg har i dag stor glede av å veilede andre til å finne en sunnere livsstil, både som gruppetrenings instruktør og som kursleder for Roede kurs på nett. Denne høsten har jeg bygget videre på mine tidligere erfaringer, og legger til en Coach utdanning som inneholder treningsperiodisering, sportsernæring og mye mer. Så uansett hvilken form du er i, så gjelder det å stadig sette seg nye mål og ta ting steg for steg.

Det finnes ingen snarvei, men med viljestyrke kommer du langt!

Coastman (293 of 137)

En veldig happy vinner av fulldistanse kvinneklassen, Coastman 2015…..alt startet med et steg i riktig retning!

 

#thehappytriathlete #cykling #running  #ironmancoach #fullironman